içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (129)
    • oylar (79)
    • medya (4)

101. Gratis günlük indirimlerinde 9.90a düştüğü için almıştım ama bir daha alıcağımı düşünmüyorum. Sivilcelenme sorunu yaşamadım ama normalde de çok yaşamam. Yüze yumuşak bi his veriyor bu güzel ama nemlendirmesi kesinlikle çok yetersiz. Çok hafif bi nemlendirici isteyenler belki düşünebilir sadece

23 temmuz 2019 22:10

102. Özellikle yaz aylarında yağsız bir nemlendiriciye daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Pek başarılı bulmadığım bu ürünün greyfurtlu olanını kullanıyorum. Buna göre belki bir tık daha iyidir ama yine de daha iyileri kesinlikle bulunabilir.

19 ağustos 2019 01:51

103. Karma ve sivilceli bir cildim var. Visibly clear serisinin bir çok üyesini denemiş biri olarak (gizlinot: Tonikler hariç) en sevdiğim ürün bu oldu. Yıkama jellerinin alternatiflerini bulabilirken elim bu nemlendiriciden başka bir nemlediriciye gitmiyor. Benim gibi sivilce problemi yaşayan kuzenime de aldırdım o da memnun kaldı. Bence yağsız nemlendirici arayanlae şans vermeli.

28 ağustos 2019 12:49

104. cilt bakım ürünü arayışındayken migros indirimiyle tanıştığım ve belli bir süredir kullandığım ürün. önce aynı markanın toniğini kullanıyorum, ardından bu kremi sürüyorum. yağsız oluşunu, kokusunu ve verdiği parlaklığı seviyorum. mevcut sivilcelerimi de azalttığını söyleyebilirim. genel olarak memnun kalmış olsam da sanırım içeriği pek temiz değil. almaya devam etmeyeceğim bu sebeple. yine de fiyatına göre iyi iş gördüğünü düşünüyorum.

9 eylül 2019 00:00

105. İki tüp pembe greyfurtlu versiyonunu, bir tüp de turuncusunu kullandığım, yağsız nemlendirici.

Yoğun kremlerin sivilcelere ve parlamaya sebep olduğu karma cildimde, verdiği nemlendirme oranından oldukça memnun kaldım. Nem verirken parlamayı artırmadı.

Bir süredir farklı markaları (gizlinot: Nivea ve garnierin çeşitli kremleri) denesem de, denk geldiğim ilk indirimde pembesini tekrar edineceğim. Zira eskiden Normal fiyatları 15-20₺ olan drugstore kremler aldı başını gidiyor. (gizlinot: Swh)

15 ekim 2019 19:02

106. Öncelikle, her ne kadar cilt bakımını düzenli yapan birisi olarak söylüyorum, kolay kolay hiçbir kozmetik ürününü, bakım ürününü kullanamıyorum çünkü gün içinde anında sivilce çıkarıyorum. Ürüne gelecek olursak yağsız oluşuna güvenip aldım ve ta daa bu da sivilce çıkardı o yüzden arkadaşıma hediye ettim. Diğer etkilerine gelirsek ürünü sürünce mentol sürmüşüm gibi bir his olmuştu bende nemlendirmesi de güzeldi.

16 ekim 2019 01:43

107. Yaklaşık 5 yıldır kullandığım nemlendiricimdir kendileri. Karma-yağlı cildimi oldukça iyi nemlendiriyor ama yeni kutusunun arkasında yazdığı gibi cilt tonu eşitleme özelliğini gözlemlemedim. Yağlandırmayı geciktirmediği gibi arttırmıyor da. O yüzden benim cilt tipime sahip olanların gönül rahatlığıyla kullanabileceğini söyleyebilirim.

Not: Pembiş olanı ilk sürdüğümde çok rahatsız edici olmayan bir seviyede yanma yapıyor böyle ferahlık gibi anlayamadım tam olarak hangisi denk gelirse onu kullanıyorum

21 ekim 2019 21:44

108. baya baya mentollü olan nemlendirici. cildi pamuk gibi yapma gibisinden bi nemlendirmesi yok. en azından benim şu sıra kuru olan cildimi pek neme doyurmadi. ama uygun fiyatlı bi nemlendirici arayan normal ciltliler kullanabilir.

28 ekim 2019 11:19

109. Yağlı bir cilde sahip olduğum için arkadaşımın önerisi üzerine aldım. Kullanmaya başlamamdan kısa bir süre sonra cildimin görünümünde gözle görülür iyileşme gördüm. Gözeneklerimin küçüldüğünü söyleyebilirim. Cilt tonumun eşitlenmesine kesinlikle yardımcı oluyor. Her kullanımda bir öncekine göre daha fazla etkisini gösteriyor.Düzenli kullanmak önemli,tavsiye ediyorum.

20 kasım 2019 19:53

110. yağlı cildime iyi gelen, sevdiğim bir nemlendirici. yapış yapış his bırakmıyor, güzel emiliyor. içinde paraben görünce biraz üzülmüştüm ama neyse olur o kadar.

17 mart 2020 01:29