Doğal çamaşır suyunu severek kullandığım marka.
Kedimiz küçükken solunum yollarından fazlasıyla sıkıntı yaşadığı için kedi kum kabını kalıntı ve koku bırakmadan temizleyebilecek deterjan arayışındayken keşfettim. Hemencecik tertemiz yapması, hoş lavanta kokusu ve kolayca arınması benim tüm beklentimi karşıladı diyebilirim. Renkli & beyaz her türlü çamaşırda da güzel sonuç aldım. Suya basıp 1 saat beklettiğim kan dahil her lekeyi çıkardı. Ayrıca şapkalarımı da kendisiyle yıkıyorum. Fondöten ve güneş kremi bulaşan yerler tertemiz oluyor. Ellerimi diğer deterjanlar kadar kurutmuyor. Kısaca ben kendisinden razıyım.
temizliği güzel. saçların temizlendiğini hissedebiliyorsunuz. genel olarak koku üzerinde durulmuş, kokusu herkese hitap etmeyebilir ama çok da rahatsız edici bulmuyorum. diğer şampuanların şekerimsi ya da yapay çiçek gibi kokusuna benzemiyor. daha sabunumsu bir kokuya sahip.gerçekten yağlı saçlarınız varsa arındırıyor. yıkadığım gün ve ertesi gün hacmi sağlıyor. benim saçlarımda ağırlık yapmadı. bir süre önce bulamıyordum. son zamanlarda yeniden satışı yapılmaya başlanınca gratisten yaz indiriminde stok yaparak aldım. eğer saçlarınızın mucizevi şekilde hacmen kabarmasını bekliyorsanız bu çok büyük bir beklenti olur. ancak yıkadığım gün ve ertesi gün sönmesin yapışmasın istiyorsanız bunun için verimli. en azından özellikle 2 günde bir saç yıkayanlar denemeli.
10 mart 2025 15:08
10 mart 2025 15:09
Saçı dolgun ve güçlü göstermeyi vaat ediyor, ama gerçekten etkisini görmek için düzenli kullanmak şart. Güzel bir hacim veriyor ama mucize beklememek lazım.
bu ürün üst sıralarında güzel içerikler barındırıyor ve de sülfatsız. ama kullanamadım severek, saçımı çok ağırlaştırdı yağlandırdı. bir de parfümü çok ağır, rahatsız etti.
Kuru saçlar için olan besleyici katı şampuanını ve yağlı saçlar için olan aktif karbonlu katı şampuanını kullandım. Çok nazik oldukları için aralarında kurutma anlamında pek fark olmayacağını düşündüğümden her ikisini de kullandım. Kullanırken elimde köpürtüp onu saçıma yedirmektense direkt saçıma sürterek şampuanları kullandım çünkü böyle daha iyi uygulayabildim. Çok iyi temizlemekle beraber hiç kurutmadılar ve saçımı yumuşacık yaptılar. Bu anlamda çok ama çok memnun kaldım. AMA:
Özellikle kuru saçlar için olanın kokusunu hiç beğenmedim. koku Saçta kalmıyor o yüzden mühim değil ancak çok sentetik, deterjanımsı bir kokusu olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Bunun dışında hiç mi hiç bereketli değiller. Bir tanesini hepi topu 7-8 kez kullanmışımdır (gizlinot: banyo esnasında dahi saçıma uyguladıktan sonra aman şampuanda bir erime olmasın diye su dahi değdirmeyip banyoda kuru bir ortama bırakmama ve sadece saç diplerime uygulamama rağmen) ardından bölünüp parçalanmaya başladı. O parçaları da max. 2-3 kez kullanabildim. Totalde 1 tanesi max. 1 ayı devirebildi kısacası. Bu durum ve şu anki almış başını giden fiyatlarıyla benim sık sık kullanabileceğim şampuanlar değiller maalesef.
Nemlendirme yatıştırması oldukça başarılı olan ama fiyatı görece yüksek olan bir maske. 180 ml i kullanıyorum bir süredir, şişeyi bitireceğim neredeyse, çok sevdim tekrar alırım, toni guylara, marc anthonylere boşuna para dökmüşüm. Moremo ile devam artık. Tek eleştirim, zor durulanıyor, hatta duşta kaydım düşüyordum bir gün, bu nedenle başımı eğip baş aşağı durulamaya çalışıyorum, sırta gelince oradan da arındırmak zor. Saçı anında yumuşatıyor, verdiği etkiyi beğendim
Hassas ciltler için yatıştırıcı özellik vaat eden toniktir. Kokusu çok güzel ve rahatlatıcı geldi gerçekten. Kokusu dışında çok abartılacak bir yanı yok. Tahriş etmeyen, nazik, hafif nemlendirici etkisi olan bir tonik.
Drugstore ve sephora ikilemine alternatif olarak girmiş olması cilt bakım meraklısı bir birey olarak beni aşırı mutlu ediyor. Dermokozmetik markalarda da bazen k beauty kadar geniş bir seçenek olmayabiliyor. Sephora türkiye de satılan markaların bir kısmı çok yüksek fiyatlı olsa da performans ve içerik bakımından son derece yetersiz kalabiliyor ve drugstore ürünlerinden bazıları da o kadar istenen kalitede olmayabiliyor. Kore ürünleri evet çok ucuz değil ama high end markalara inanılmaz cazip bir ürün skalası sunuyor ve beni üzen hiçbir kore ürünü olmadı bu zamana kadar. İnfluencer pazarlaması bütün markalar için geçerli zaten, o yüzden kore ürünleri olmasa dolar kurunun yüksek olduğu ülkemizde cildimiz ne yapardı bilemiyorum. K beauty i çok seviyorum bu bakımdan.
17 ocak 2024 12:28
17 ocak 2024 12:32
Selamlar süslülerim,
Öncelikle umarım hepinizin günü çok güzel geçiyordur :) Ben Almanya'ya taşındım ve burada daha yeni olduğum için sizden öneri almak istedim.
Karma / yağlı ve oldukça hassas bir cildim var. Makyaj ve / veya cilt bakımı konusunda bana önerebileceğiniz markalar veya ürünler var mıdır? Ben özellikle kore cilt bakım markalarını severek kullanıyorum. Sizlerin de tavsiyelerini bekliyorum <3
Sülfatsız şampuanlardan asla memnun kalmıyorum. İnce telli, çabuk yağlanan saçlılara önermem. Fakat silikonsuz şampuanlar gerçekten iyi geliyor bu saç tipine.