Ennn sevdiğim makyaj ürünüm bu olabilir. Kalıcılığı başarılı değil fakat verdiği parlaklık çok güzel ve çok doğal. Rengi benim olive alttonlu esmer tenimle çok güzel bütünleşiyor. Göz kapaklarımda kullanmayı da seviyorum fakat kısa süre içinde çizgilenme yapıyor. Göz pınarlarında da cok güzel duruyor ve toz aydınlatıcıların aksine daha glossy bir görüntüsü var. Çok gerekli bir ürün değil fakat aydınlatıcıya ayırmak istediğiniz bir bütçe varsa güzel bir seçenek.
şimdiye kadar en memnun kaldığım ve istediğim doğal görünümü sağlayan tek aydınlatıcı bu. ben genelde bb krem üzerine parmaklarımla uyguluyorum ve üzerine sabitlenmesi için başka bir toz aydınlatıcı sürüyorum kalıcığını artırabilmek için. ama toz aydınlatıcı sürmeseniz bile 3-4 saat kadar kalıcı olduğunu söyleyebilirim. ayrıca ne kadar kullanırsam kullanayım hala katmanı incelmedi, dolayısıyla bence bereketli. beyaz tenliler için koyu kalabilir, buğday tenli veya esmerseniz rengi daha uyumlu olacaktır.
Buğday tonlu tenlerde mükemmel duran ıslak görünümlü ve uzun süre kalıcı highlihter.
(link: https://www.suslusozluk.com/mac-cream-colour-base-pearl-krem-aydınlatıcı?i=1315802 Pearl rengini ) de hush gibi çok severek kullanıyorum, aylardır almak isteyip stokta bulamadığım, sonunda edinebildiğim ve çok beğendiğim ürünler oldu ikisi de.
Hush açık ve koyu buğday tenlilerce ve esmerlerce kullanılAbilecek, sim sim olmayan, shimmery ve nemli parlayan bir şeftalimsi pembemsi nude. Pearl'e kıyasla bir çimdik daha metaliğimsi gibi ama asla kafanızda extra dimension highlighterlar gibi canlanmasın, sim manasında değil ıslaklık manasında.
Bu renge açıkçası bayıldım, onlinedaki görüntüsüne nedense hiç sempati beslememiştim ama gerçekte çok güzel, özellikle yazın bronz tende kullanmak için sabırsızlanıyorum. Allık gibi elmacık kemiklerime incecik komple yayarak kullanıyorum şu anda ve gerçekten çok sevdiğimi söyleyebilirim.
kalıcılığından şikayet edemem, uyguladığım noktalardan uçup kaybolmadı ancak ben makyajsız uyguluyorum onun etkisi var mıdır bilemem. krem allık/highlighter/far/yüz ve dudak ışıltısı isteyen süslülere kesinlikle ikisini de öneririm.